سیاره اول: خورشید در آسترولوژی
ایرانیان باور داشتند که اجرام آسمانی بر احوالات فردی و موجودات روی زمین تاثیر می‌گذارند، از اینرو به هفت جِرم آسمانی یعنی ماه، خورشید، ناهید، تیر، مریخ، مشتری و زحل «پدران زبرین» می‌گفتند، که با ازدواج با «مادران زیرین» یعنی چهار عنصر آب، خاک، آتش ‌و باد، «سه فرزند» به وجود می‌آید که اجسام و گیاهان و جانداران هستند!
افسانه حاثور خورشیدی یکی از معروف‌ترین افسانه‌های مصر باستان است. بر اساس این افسانه، حاثور یکی از پسران خدایان اصلی مصری به نام اوزیریس و ایزیس بود. با توجه به اینکه پدر و مادر حاثور به عنوان خدایان خاک و مرگ شناخته می‌شدند، او به عنوان خدای خورشید شناخته شد.

حاثور یا Horus در دوران باستان مصر، حاثور با نام‌های مختلفی شناخته می‌شد، از جمله "حاثور خورشیدی" و "حاثور آفتابی".

این خدا به صورت یک جوجه با چشمان دیدنی و آسمانی تصویرسازی می‌شد و به عنوان خدای آسمان، جنگ، و شاهی شناخته می‌شد، نماد قدرت، ثبات و اعتبار سیاسی در مصر باستان شناخته می‌شد. به علاوه، حاثور به عنوان خدای جنگ، محافظت از مصر و اهل آن در برابر دشمنان و تبهکاران بود.

خورشید به عنوان یک منبع اصلی نور و گرما، تأثیر قابل توجهی بر روی سیاره ما دارد، با بررسی تأثیرات خورشید بر روی سیاره ما و سیستم خورشید بر روی فعالیت‌های جوی و اقلیمی سیاره ما تأثیر قابل توجهی دارد. همچنین، این ستاره در بسیاری از ادیان و فرهنگ‌ها به عنوان نماد قدرت، روشنایی و خوشبختی شناخته می‌شود. سمت خود می‌کشاند و با چرخش خود بر اطراف خود می‌گرداند.
افسانه‌های خدای خورشید در فرهنگ‌های مختلف وجود دارد.
در افسانه‌های ایرانی باستان، خورشید به نام میترا (Mithra) شناخته می‌شد که خدایی بود که در جنگ و قدرت قهرمانی را نمایان می‌ساخت.
در افسانه‌های یونان باستان، خدای خورشید به نام هلیوس (Helios) شناخته می‌شد. هلیوس به عنوان خدای خورشید، به عنوان محافظ خورشید، نماد تابستان و نورساختی بود.
در اساطیر رومی، خدای خورشید به نام آپولو (Apollo) شناخته می‌شد که علاوه بر نماد نور، نماد هنر، موسیقی، آرمان‌های جوانی و جمال بود.

در فرهنگ چین باستان، خورشید به عنوان یکی از پنج عنصر مهم طبیعت، تصوّر می‌شد و به عنوان نماد قدرت، شجاعت و نیروی شمشیر، پرستش می‌شد.
در فرهنگ هند، خدای خورشید به عنوان سوریا (Surya) شناخته می‌شد که به عنوان نماد روشنایی، زندگی و خوشبختی محسوب می‌شد.
در بسیاری از فرهنگ‌ها، خورشید به عنوان نماد شروع و پایان، نماد تحول و تغییر و نیز نماد دوره‌های زمانی مختلف، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در دین اسلام، خورشید به عنوان یکی از آیات خداوندی است که در قرآن به آن اشاره شده است و مهمترین نماد آن روشنایی و توانایی خداوند در خلق آفرینش‌های بی‌شمار است.
خورشید به عنوان یک منبع قدرتمند از انرژی و نور، می‌تواند با چاکراها در ارتباط باشد. به طور مثال، چاکرای سوم (Manipura) که در ناحیه شکمی قرار دارد، با خورشید و قدرت اراده ارتباط دارد. این چاکرا با خودباوری، اعتماد به نفس، انرژی و قدرت کار مرتبط است. خورشید به عنوان یک نماد قدرت و روشنایی می‌تواند به افزایش انرژی در چاکرای سوم کمک کند.
در کل، خورشید به عنوان یکی از مهم‌ترین موجودات در سامانه شمسی، تأثیرات بسیار زیادی در زندگی ما دارد و بررسی عمیق و شناخت دقیق‌تر آن،. به عنوان نماد قدرت، انرژی و خلاقیت به ما کمک می‌کند تا بهتر از جایگاه و نقشمان در آسمان شناخت پیدا کنیم.
خورشيد در مركز منظومه شمسي است. سنگ چشم ببر و زبرجد طلايي به تقويت خورشيد كمك مي كند .
در طبيعت روزهاي آفتابي قدم بزنيد براي خودگل آفتابگردان بخريد يك ماندالاي طبيعي است كه گلبرگهايش نور طلايي ساطع مي كنداز زعفران و زنجبيل و خوراكيهاي زرد و معطر استفاده كنيد.
استفاده از فلز طلا و پوشش زرد و طلايي كمك مي كند گرماي خورشيد را حس كنيد.
برج پنج (مرداد) ، عنصر آتش، مذكر، سياره حاكم خورشيد.
خورشيد روح و اعتماد به نفس ماست شخصيت و ايگوي ماست ، سياره حاكم بر لئو (مرداد) است.
۱۵ اسفند ۱۴۰۱
۱۴۳
برچسب ها
خورشید
مرداد
عناصر آتش
زرد
طلایی
افسانه
افسانه های خورشید
میترا
چاکرای سوم
حاثور
سوریا
آپولو
سیاره خورشید
هلیوس
خدای خورشید
حاثور خورشیدی
حاثور آفتابی